2019 július - Védekezés a jégkár ellen, házilag gyártott Lamborghinik

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-12-26, 06:44

A szélsőséges természeti jelenségek néhány embernek úgy tűnik, az agyára mentek.

Így védd az autódat jégkár ellen

A nyár során volt néhány igen komoly jégeső, dió nagyságú jegek mellett teniszlabda méretűekről is keringtek fotók a közösségi oldalakon, amik már egy autóban is súlyos károkat tudnak okozni. Hogy mit lehet tenni megelőzésképp? Péter írt hasznos tanácsokat a témában.

Autó jégkár

Rákényszerül a Mol arra, hogy olcsóbban adja az üzemanyagot

Sarokba szorult a Mol, 5-7 forintos csökkenést volt kénytelen foganatosítani Mezőkovácsházán a Gazdasági Versenyhivatal elvárásainak megfelelően.

Parádés rendszámot kért magának egy magyar BMW-tulaj

Egy Angliában élő honfitársunk olyan rendszámot választott választott magának, amelyekben még ékezetek is szerepelnek. A magyar leleményességnek nincs párja!

Lecsapott a NAV a pomázi „vizsgamaffiára”

A hónap során a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Terrorelhárítási Központ közös akciója tartotta lázban az országot, Pomázon csapott le a két szervezet egy gyorsított eljárással dolgozó, csak éppen nem szabálykövető vizsgaközpontra.

Óriási dráma követte Michelisz győzelmét a WTCR-ben

Michelisz Norbert elkezdte megalapozni azt az elképesztő sikert, amelynek végkifejleténél nem túlzás azt állítani, egy ország szurkolt decemberben.

Michelisz Norbert rajt-cél győzelmet aratott szombaton Vila Realban

Megdőlt egy tankolással kapcsolatos városi legenda

A nyáron évről-évre felkapott hír lesz az a hoax, mely szerint a felforrósodott autók tankja felrobbanhat, ha valaki csurig tölti benzinnel. Ezt a pletykát azonban megcáfolta Marci egy cikkével egy autóbiztosítással foglalkozó brit cég szóvivőjének állításai alapján.

Nem volt pénze Lamborghinire, nyomtatott magának egyet

Az viszont nem bizonyult álhírnek, mely szerint egy fizikus 3D-s nyomtatót segítségével kinyomtatott egy Lamborghini Aventadort. Igen, nem elírás, nyomtatott.

Kamu Lambókat gyártó üzemet kapcsolt le a rendőrség

Érdekes párhuzam, hogy pár nappal később Santa Carina állam déli részén egy Lamborghini-modelleket hamisító apa-fia párost kapcsoltak le a helyi fakabátok.

Vajna Timi extravagáns fotókkal kínálgatja a Lambóját

Andy Vajna özvegye ismét a címlapokra került azzal, hogy újabb kampányt indított imádott Lamborghinije eladása céljából - ezúttal különleges fotósorozattal igyekezett felhívni a potenciális érdeklődők figyelmét.

Rendőrségi villogóval felszerelt Porsche furikázott Szombathelyen

Alighanem a tomboló hőség mehetett az agyára egy szombathelyi személynek, aki hatósági villogóval szerelte fel személygépjárművét, majd úgy furikázott a nyugat-magyarországi városban.

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.

További hírek