2024. március 28. | 17:20

Lencsevégre kapták Cristiano Ronaldót az új Ferrarijával kedden, miközben beparkolt egy lisszaboni szálloda elé, szúrta ki tegnap a SupercarBlondie egy Instagram posztból. A sztárfocista csapattársaihoz csatlakozva a Szlovénia elleni mérkőzése felé tartott, miután Svédország ellen a vakációja miatt nem tudott pályára lépni. Az autóért 800 millió forintot is elkérnek.

Cristiano Ronaldo egyike annak az 599 embernek, akik rendelhettek az új Ferrari Daytona SP3-ból. A gyűjteményének ára így átszámítva meghaladja a 6,5 milliárd forintot. A HVG információi szerint Zlatan Ibrahimovicnak és Charles Leclerc-nek is van saját példánya a szuperautóból.

Az SP3-as a 2002-es Ferrari Enzo óta az első olyan közúton használható szuperautó, amelyik elektromos rásegítés nélküli, 6,5 literes V12-es középmotorral rendelkezik. A motor a 840 lóerejével 2,85 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre, 200 kilométeres óránkénti sebességre pedig 7,4 másodperc alatt. A végsebessége a 340 km/h-t is meghaladja.

A portugál idén megkétszerezte a Ferrari gyűjteményét. A Monzája és az F12 TDF-e mellé idén januárban vásárolt egy kék Purosanguét, ezekről beszámolt az Alapjárat.hu is. Az Al-Nassr jelenlegi játékosa ezen felül többek között büszkélkedhet egy Lamborghini Urusszal és egy Bugatti La Voitture Noire-ral is. További verdáiról ebben a cikkünkben részletesebben is írtunk.

Depositphotos