Alapjárat tanácsadó

Marci megmondja!

- autóvásárlás tabuk nélkül

Oldalak

Honda Accord
2021. október 21.

Péter szempontjai a magyar használtautó-vásárlók zömét érintik. Seat helyett Fiatot, Chevrolet-t, Volvót vagy valami mást. Marci segít az alapos felkészülésben.

Nissan Qashqai+2
2021. október 19.

Viktor hétüléses család autót venne, de nem döntött még, hogy dízel legyen-e vagy benzines és a márkákkal kapcsolatban is vannak dilemmái. Marci felrázza az olvasót!

Audi A4 Avant
2021. október 12.

Annyira magyaros életút egy fapados Skodából prémiumautóba vágyni, miközben létezik minőségi váltás gigantikus kockázatok nélkül. Mutatjuk!

Toyota Camry
2021. október 03.

Dani fiatal családi autót venne és bár eddig elégedett volt a dízelekkel, 2021-ben ő is azzal a dilemmával küzd, amivel te, csak éppen nem 1 millió forintért válogat, hanem 10-ért. Marci jövőálló tanácsot ad.

Jeep Renegade
2021. szeptember 29.

Karesz fiatal Jeep Renegade-et venni, ráadásul dízelmotorral és automata váltóval. Marci leérveli az interes rossz nyelveket.

Használt Honda Civic
2021. szeptember 26.

A hetedik generáció még hordoz valamit a kilencvenes évek japán autóinak erényeiből, a kínálat bőséges, de Marcinak vannak fenntartásai.

2021. szeptember 21.

Kétliteres Opel CDTI-ből kétféle van: az egyikben már cseréltek motort, a másikban ezután fognak. De mi a helyzet a hathengeres dízel Audikkal? Marci kijózanítja és irányba állítja a családalapító olvasót.

Honda Accord
2021. szeptember 16.

Ha elfogultan szereted a Hondákat, mélyről jövő fájdalomra számíts Marci tanácsának olvasása közben. Sajnos az utolsó európai Accord messze nem olyan tökéletes autó, mint amilyennek gondoltad. De mit ajánl helyette Marci? Úristen, egy új Suzukit?

Opel és Kia logó
2021. szeptember 14.

Van, aki nem hangulati alapon cserél autót és akár 400 ezer kilométeres koráig kitart egy Opel mellett. Imi most váltana, nagyon nézegeti a szupermegbízhatónak mondott koreai szívó benzineseket, de Marci tudja, mekkora szívás fél évig bontott motorra várni.

Opel Zafira
2021. szeptember 05.

Olvasónk hétszemélyes családi autót szeretne venni, méghozzá olcsón. Autókereskedő kollégánk, Balló Marci igyekszik segíteni neki megtalálni az ideális választást, bár a helyzet korántsem könnyű.

Oldalak