Felkai Gábor

Oldalak

Felkai Gábor2022. augusztus 02.

Az olasz használt autó még mindig csapda?

Olvasónk eddigi autóját, egy Hyundai i20-at cserélne nagyobb és újabb típusra, de sokan lebeszélik a Fiat Tipóról. Gábornak elege van a három f-szabályból, ezért rendet tesz a fejekben.

Felkai Gábor2022. július 29.

Melyik a legjobb mindenes autó 3 millióig?

Olvasónk egyetlen autót használna munkára és családszállításra, de elsősorban automata váltóval szerelt típusok érdeklik, hárommillió forint alatt. Gábor töpreng, de segít ezúttal is.

Felkai Gábor2022. július 26.

Szabad 2007-es Citroen C-Crossert vásárolni?

Persze kockázatok mindig vannak, ahogyan a két világ határán találkozó C-Crossert sem szabad vakon kifizetni. Mire kell figyelni? Elmondja Gábor!

Felkai Gábor2022. július 24.

Melyik a legjobb univerzális autó maximum 5 millióért?

Feri szereti az 1.8T A6-ot, de venne valami fiatalabbat, amelynek a hosszabb utak mellett nem ártanak a pár kilométeres távok sem. Pénze szerencsére van, így nem lehetetlen tanácsot adni neki. Gábor meg is teszi.

Felkai Gábor2022. július 17.

Szabad dízel Toyota helyett hibridet vásárolni?

Olvasónk elégedett eddigi dízel-Toyotáival, de érzi, hogy ideje volna váltani és kíváncsi, hogy milyen kockázatokat rejthetnek a híres hibridek, ugyanattól a márkától. A válasz nem is annyira egyszerű, mint gondolnánk.

Felkai Gábor2022. július 10.

Lehet 1,3 millióért jó utazóautót kapni?

Dávid közepes méretű, lehetőleg német utaz autót szeretne venni, de nem sok pénze van. Spoiler: bármit választ, egy forintot se adjon érte, amíg nem vizsgáltatta át.

Oldalak