Zách Dániel

Oldalak

Önvezető autó beltere
Zách Dániel2021. szeptember 20.

Téged is megetettek az önvezető autó ígéretével? - VIDEÓ

Robottaxik szelik a texasi utcákat, a Tesla hetente jelenti be az új korszakot és mégis itt állunk egy félkész technológiával, amely elbotlik a saját cipőfűzőjében.

Zách Dániel2021. szeptember 11.

A magyar villanyautós élete kőkemény harc a kilométerekért

A 40kWh-s akkumulátorral szerelt második generációs Nissan Leaf kézenfekvő választás a mindennapi közlekedéshez, de amikor utazol, keményen taktikázni kell a hatótávval és a sebességgel. Szerzőnk 40 ezer kilométer tapasztalatait osztja meg, hogy csak akkor ülj be egy ilyen elérhető árú villanyautóba, ha hajlandó vagy elfogadni a játékszabályokat. 

Zách Dániel2021. augusztus 08.

Állítsátok meg a városi terepjárók divatját, mert baj lesz!

Te is emlékszel, mennyire felháborodott mindenki, amikor ellepték az SUV-k az utakat. Most pedig talán éppen egy ilyenben ülsz. Miért baj ez? Elmondjuk!

Zách Dániel2021. július 20.

Hamarosan nem lesz értelme benzines és dízel autókat gyártani

Az autógyártók az Euro 7 megjelenésétől rettegnek. Jó okuk van rá, ez lehet az utolsó régi fajta környezetvédelmi szabvány az új korszak előtt.

Zách Dániel2021. július 12.

Miért gyulladnak ki a dízel BMW-k?

Pont azok a 20d-k és 30d-k igazán veszélyeztetettek, amelyekből a legtöbbet adják most el a magyar használtautó-piacon. Ezekre érdemes figyelni, hogy ne legyen baj.

Zách Dániel2021. július 03.

Taxisofőrök, nyugi: a robottaxi még képtelen elvenni a munkátokat

Ezúttal Indianapolisban indít kísérleti robottaxi-járatokat egy techcég. A háttérben a Toyota is besegít. Komolyan kell venni?

Oldalak