Zách Dániel

Oldalak

Zách Dániel2022. január 20.

BMW: új benzinesek és dízelek jönnek - VIDEÓ

A BMW kitart a belső égésű motorok mellett, miközben a villanyautó-gyártók egymás lábára lépve keresik vásárlóikat, az egyik budapesti közösségi autókölcsönző pedig észbe kapott: megszorongatja a károkozó ügyfeleit. Ezekről és az autós világ friss híreiről szólunk részletesen legfrissebb hírműsorunkban.  

Zách Dániel2022. január 18.

Szorosan fogott autókereskedők: ez a Használtautó.hu módszere? - VIDEÓ

Átfogó vizsgálatot indított a Használtautó.hu-val szemben a Gazdasági Versenyhivatal, mert felmerült, hogy a legnagyobb magyar járműhirdetési portál olyan üzleti gyakorlatot folytat, amellyel kiszoríthatja a piacról a versenytársait.

 

Zách Dániel2022. január 13.

Megszűnik a Passat-szedán, megérkezett a villanyos iX M-sorozat - VIDEÓ

Az Alapjárat az utóbbi napok legfontosabb autós híreiből válogat hetente jelentkező hírműsora legfontosabb témáit. Ezúttal az úgynevezett zöld átállás legújabb fejleményeiről szólunk, de megmutatjuk, hogyan változtatja színét egy BMW koncepcióautó és azt is, hogy milyen lehet a törökök saját autómárkájának első modellje. 

Zách Dániel2022. január 09.

Mi áll a Dacia Spring rossz töréstesztje mögött?

Az EuroNCAP két éve szigorított szempontrendszerén, ennek ellenére nagyon súlyosak a Renault és a Dacia villanyautójával kapcsolatos állításai, amelyeket a független minősítő intézet a két népszerű, Magyarországon is kapható típus 2021 decemberében végzett biztonsági tesztje után megfogalmazott.

Zách Dániel2022. január 06.

Itt van 2022 első Alapjárat hírműsora

Az Alapjárat hírműsorában mozgás közben mutatjuk a Touareg R Hybridet és a Mercedes új szuperformás villanyautóját, de szó lesz még a francia autógyártókra mért csapásról, az Euro 4-es dízelek nehezedő sorsáról és a hét más autós történéseiről. 

Zách Dániel2021. december 23.

A 2021-es év utolsó Alapjárat autós hírműsora

2021 utolsó hírösszefoglalójában elmondjuk a Volkswagen dízelmentő fejlesztéseinek részleteit, megmutatjuk a Nio kompakt villanyautóját, amely akár 1000 kilométert is megtehet két felöltés közt, de láthatjátok a frissített Mazda MX-5-öt és szó esik a Mercedes-melósok év végi prémiumáról is. 

Oldalak