2020. december 29. | 04:05

Gyakorlatias tanácsok kezdő sofőröknek.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 októberéből!

20 rossz szokás, amivel teljesen tönkrevágod az autódat – 1. rész

Vannak szokások, amit sok autós elkövet, miközben nem is sejti, hogy ezzel milyet hibázik. A kétrészes cikksorozat ezeket a tipikus dolgokat listázza, kifejtve, mi miért kártékony, kezdve a motor túlzott kímélésétől a motorfék használatának mellőzéséig.

20 rossz szokás, amivel teljesen tönkrevágod az autódat – 2. rész

A rossz szokásokat taglaló cikk második epizódjában a parkolás és a gépi mosó is terítékre kerül.

70 év után először változhatnak a vészvillogók

Meglepően sokakat tartott lázban az az októberi hír, mely szerint biztonságosabbá kívánják tenni a vészvillogókat. Ezzel elsősorban az autópályák leállósávában történő horrorisztikus balesetek számát szeretnék minimalizálni.

Ilyen autókkal járnak a Marvel-filmek sztárjai

A Marvel-filmek sztárjai óriási népszerűségnek örvendenek. Tudod, mit hajt a hétköznapi életben Chris Pratt, Chris Hemsworth vagy éppen Scarlett Johansson? Most kiderül!

Hasznos tippek arra az esetre, ha elkezd bepárásodni a kocsid ablaka

Ez a bosszantó jelenség leginkább ősszel és télen fordul elő. Most lehull a lepel arról, mit tehetsz, hogy ne zavarjon a pára a kilátásban.
 
Gondolatok a Totalcartól távozó Winkler Róbertről

A Totalcar ikonikus arca, Winkler Róbert október végén bejelentette távozását. Mint azóta kiderült, nem egy másik autós magazinnál képzeli el a jövőjét, s részben arra is fény derült, mi ennek az oka.

A 14 legmegbízhatatlanabb motor – 1. rész

A cikk azokat az erőforrásokat listázza, amelyek statisztikailag több problémát produkálhatnak, mint mások. Csak semmi szubjektivitás.

A 14 legmegbízhatatlanabb motor – 2. rész

A második rész ugyancsak objektív alapokon vizsgálja a problémakört.

A top 10 legjobb használt luxus SUV 3 millió forintig

Ez a toplistás cikk viszont szubjektív elemeket is tartalmaz, hiszen az, hogy mi számít a legjobbnak, még egy adott kategórián belül sok tényezőtől függ. Ujj Péter részletesen kivesézte, a listán szereplő modellek milyen paraméterekkel bírnak.

Az 5 legsötétebb pillanat Michael Schumacher karrierjéből

Michael Schumacher kiválóságához kétség sem férhet. Ugyanakkor az is a történelem részét képezi, amikor akár sportszerűtlen cselekedetek árán is győzni akart.