Justin Bieber 5 legdurvább verdája

Közzétéve:
2019-06-02, 13:50

Ezek a sportautók pihennek a fiatal zenész garázsában

Tíz év telt el, mióta 2009 környékén Justin Bieber berobbant az amerikai köztudatba, azóta pedig a zeneipar megosztó személyisége lett. Mára az egyik legnépszerűbb popzenészek közé sorolják, 250 millió dolláros (73 milliárd forint) piaci értékével pedig a legvagyonosabb 30 év alatti előadónak számít. Ebben a cikkben a kanadai zenész öt legérdekesebb járművét lesheted meg.

A Bieber garázs - Lamborghini Aventador S

Nem is lenne híres popzenész, ha Lamborghini nélkül élné az életét. Éppen ezért vásárolt egy Aventador S-t, melyben egy 740 lovas V12 dolgozik, így gyorsan el tud menekülni a paparazzik elől, melyre az átlagnál többször van szüksége. Egyedi kék fényezést és felniket is kapott a jármű, valamint egy karbonszálas anyagból készült hátsó szárnyat is kapott Bieber Aventadorja.

Justin Bieber Lamborghini Aventador S autója

A Bieber garázs - Ferrari 458 Italia

Úgy tűnik, hogy a kék autókat kifejezetten szereti, mivel ez az olasz sportautó is ilyen színben pompázik. A Lamborhinihez hasonlóan ez sem gyári, a West Coast Customs munkájának köszönhetően kapott egy Liberty Walk kitet, melyhez egy Forgiato felniszettet párosítottak. Ez a 458 is ütős darab, feltehetően szintén kihasználatlan.

Justin Bieber Ferrari 458 autója

A Bieber garázs - Mercedes-Maybach S600

Ez a modell tipikusan arra való, hogy a hátsó ülésen szállítsanak valakit. Bieber is használ egy ilyet, feltehetően akkor, amikor nincs kedve vezetni, vagy pedig nincs olyan állapotban, hogy megtegye ezt. Az énekes birtokában egy ráncfelvarrás előtti S600 van, mely a legdrágább nem AMG plakettes Mercedes volt az S650 érkezése előtt.

Ilyen Mercedes-Maybach S600-at hajt Justin Bieber

A Bieber garázs - Rolls-Royce Ghost

Az a híresség, akinek nincs a birtokában egy Rolls-Royce, az gyakorlatilag nem is igazi sztár. A fiatal énekes egy Ghost limuzint rendelt, bár a kérdés mégis felmerül: ha valakinek ennyi pénze van, hogyhogy nem Phantomot vásárolt? Ettől függetlenül Bieber az „olcsóbbik” verzió mellett döntött.

Ilyen Rolls-Royce Ghost modellt hajt Justin Bieber

A Bieber garázs - Mercedes G500 4x4

Ahogy az Aventador, úgy a G-osztály is tipikus Los Angeles-i „alap darab”. Ráadásul Bieber nem is akármilyen terepjárót tudhat magáénak, hiszen a G500 4x4 gyakorlatilag egy G63 6x6 a harmadik tengely nélkül. A terepképességeit jó eséllyel nem túl sűrűn teszik próbára, ám egy ilyen járgány az aszfalton is megállja a helyét.

Ilyen Mercedes G500-at hajt Justin Bieber

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika

További hírek