2022. március 01. | 16:50

Ezek a sportautók pihennek a fiatal zenész garázsában.

Több mint tíz év telt el, mióta 2009 környékén Justin Bieber berobbant az amerikai köztudatba, azóta pedig a zeneipar megosztó személyisége lett. Mára az egyik legnépszerűbb popzenészek közé sorolják, többszáz millió dolláros piaci értékével pedig az egyik legvagyonosabb 30 év alatti előadónak számít. Ebben a cikkben a kanadai zenész öt legérdekesebb egykori vagy jelenlegi járművét lesheted meg.

Lamborghini Aventador S

Nem is lenne híres popzenész, ha Lamborghini nélkül élné az életét. Éppen ezért vásárolt egy Aventador S-t, melyben egy 740 lovas V12 dolgozik, így gyorsan el tud menekülni a paparazzik elől, melyre az átlagnál többször van szüksége. Egyedi kék színnel és felnikkel rendelkezik, valamint egy karbonszálas anyagból készült hátsó szárnyat is kapott Bieber Aventadorja.

Ferrari 458 Italia

Úgy tűnik, hogy a kék autókat kifejezetten szereti, mivel ez az olasz sportautó is ilyen színben pompázik. A Lamborhinihez hasonlóan ez sem gyári, a West Coast Customs munkájának köszönhetően kapott egy Liberty Walk kitet, melyhez egy Forgiato felniszettet párosítottak. Ez a 458 is ütős darab, feltehetően szintén kihasználatlan.

Mercedes-Maybach S600

Ez a modell tipikusan arra való, hogy a hátsó ülésen szállítsanak valakit. Bieber is használ egy ilyet, feltehetően akkor, amikor nincs kedve vezetni, vagy pedig nincs olyan állapotban, hogy megtegye ezt. Az énekes birtokában egy S600 van, mely a legdrágább, nem AMG plakettes Mercedes volt az S650 érkezése előtt.

Rolls-Royce Ghost

Az a híresség, akinek nincs a birtokában egy Rolls-Royce, az gyakorlatilag nem is igazi sztár. A fiatal énekes egy Ghost limuzint rendelt, bár a kérdés mégis felmerül: ha valakinek ennyi pénze van, hogyhogy nem Phantomot vásárolt? Ettől függetlenül Bieber az „olcsóbbik” verzió mellett döntött.

Mercedes G500

Ahogy az Aventador, úgy a G-osztály is tipikus Los Angeles-i „alap darab”. A terepképességeit jó eséllyel nem túl sűrűn teszik próbára, ám egy ilyen járgány az aszfalton is megállja a helyét.

Amennyiben megnéznél egy G-osztályt közelebbről is, mindenképp less bele ebbe a bemutatóba!