Balló Marci

Oldalak

Balló Marci2022. április 28.

Miért gond, ha világít a check engine a Toyotában?

Attila szerint Marcinak nincs igaza, amikor azt írja korábbi cikkében, hogy hülye, aki képes megvenni egy autót világító check engine lámpával. Marci kiáll az igaza mellett és a tények is őt igazolják. Hiába Toyota egy autó, ha széthajtják.

Balló Marci2022. április 26.

Szabad manapság kettes Golfot vásárolni?

Olvasónk szereti a Volkswagen kompaktjának békebeli, szögletes generációját, amelyet 1991-ig gyártottak. Felhívjuk az ő és minden régi-Golf-rajongó figyelmét néhány kockázatra és mellékhatásra.

Balló Marci2022. április 23.

Szabad dízelmotoros kabriót vásárolni?

Marci szerint nagyon meg kell gondolni, hogy az ember kiadjon-e néhány millió forintot egy keménytetős kabrióra, ha abban kerregő dízelmotor van. 2022 már nagyon nem erről szól. Mi a megoldás? Hát egy sárban csapatós Golf TDI.

Balló Marci2022. április 21.

Szabad 2016-os Toyota Avensis dízelt vásárolni?

A Toyota pár éve elcsábult és számos modelljébe építette a BMW, azóta közmondásosan rossznak titulált dízelmotorját. Nem tűnik bonyolult dilemmának, hogy mennyire kockázatos egy ilyen autó, de a helyzet mégis összetett.

Balló Marci2022. április 19.

Mire cseréljem a 20 éves dízel Corollámat, ha van 3 millióm?

Péter racionális autóvásárló, aki eddig egy szépen megőrzött Toyotát használt a hétköznapokon, de most átülne egy kis benzines autóba. Van pénze, tudunk segíteni.

Balló Marci2022. április 16.

Szabad Toyota Corollát Opel Insigniára cserélni?

Klasszikus flame war várhat: a kezdő lövést használtautó-tanácsadónk, Marci adja, aki szerint pokolra jut az olvasó, ha egy Corollából átül egy használt Insigniába. Tényleg ennyire rossz a típus?

Oldalak