Balló Marci

Oldalak

Balló Marci2022. január 25.

Hogyan lehetne eladni a taxiként használt, kilenc éves Galaxyt?

A Ford Galaxy nagy kedvenc a fuvarozásból élők körében, ráadásul éppen a 2.0 TDCI motor a legideálisabb hozzá. Olvasónk édesapja autóját árulja, amely állítólag jó állapotú, mindenét időben cserélték, mégsem jelentkezik a vevő. Mi lehet a gond? Minden!

Balló Marci2022. január 21.

Így lehet eladni egy több mint 300 ezret futott Mercedes SUV-t?

Zoltán tisztességes üzletet kötne, van egy remek autója de nem találja a megfelelő érdeklődőket. Mi lehet a gond és mi a megoldás? Ebben segít ma Marci, akinek tanácsa ezúttal nem csak a Mercedes GLA-tulajdonosokat emelheti ki a problémákból.

Balló Marci2022. január 18.

Mit vegyek a családi egyterű mellé, rövidebb távokra?

Zoltán családja népes, a Kia Carens még fiatal, szállítja is a ház népét, de szeretnének mellé egy kisebb, praktikusabb autót, amelyet főként városban használnának, de néha utazáshoz is.

Balló Marci2022. január 13.

Szabad kései gyártású Xsara Picassót vásárolni?

Fujj francia - ha te is így gondolod, akkor még sötétben tapogatózol és ezért olyan olcsók az egyébként remek és egyszerű buborék-Citroenek.

Balló Marci2022. január 11.

Mibe üljek át a magas fogyasztású turbós Seatból?

Olvasónk felébredt minden autóbolond romantikus álmából és rájött, hogy az 1,8 literes turbóbenzines motor nem a legokosabb választás a hétköznapi közlekedéshez. Kell a hely, nem mondana le a vezetési élményről sem, ezért Marci előhúzza az aduászt a kalapból.

Balló Marci2022. január 06.

Focust cserélnék 7 ülésesre, 3,5 millióért. Mit vegyek?

Áron kifizette a tanulópénzt, de a szerelők kóklerek, ezért a Focus még mindig füstöl és néha melegszik a motorja. Az eladás nehéz lesz, de várja őt egy szívó benzines egyterű.

Oldalak