Balló Marci

Oldalak

Balló Marci2021. szeptember 26.

Értelmes választás egy régi Honda Civic a városba, és ingázáshoz?

A hetedik generáció még hordoz valamit a kilencvenes évek japán autóinak erényeiből, a kínálat bőséges, de Marcinak vannak fenntartásai.

Balló Marci2021. szeptember 21.

Fájó szívvel ülnék újabb autóba a 110 lóerős dízel A4-ből. Az Opel Zafira 2.0 CDTI vagy egy A6 Avant V6 TDi lesz tökéletes megoldás?

Kétliteres Opel CDTI-ből kétféle van: az egyikben már cseréltek motort, a másikban ezután fognak. De mi a helyzet a hathengeres dízel Audikkal? Marci kijózanítja és irányba állítja a családalapító olvasót.

Balló Marci2021. szeptember 16.

Hatmillió forintom van autóra, a feléből vennék egy használt Honda Accordot. Mire számítsak?

Ha elfogultan szereted a Hondákat, mélyről jövő fájdalomra számíts Marci tanácsának olvasása közben. Sajnos az utolsó európai Accord messze nem olyan tökéletes autó, mint amilyennek gondoltad. De mit ajánl helyette Marci? Úristen, egy új Suzukit?

Balló Marci2021. szeptember 15.

Hétvégén jön a Toyota Klub Magyarország Egyesület nyárzáró találkozója

A nyár egyik utolsó autós találkozója lesz ez, ahol rengeteg érdekes japán vasat lehet majd látni.

Balló Marci2021. szeptember 14.

Imi a vesztébe rohan, amikor benzines Kiába akar ülni 400 ezret futott Zafirájából? Megmentjük!

Van, aki nem hangulati alapon cserél autót és akár 400 ezer kilométeres koráig kitart egy Opel mellett. Imi most váltana, nagyon nézegeti a szupermegbízhatónak mondott koreai szívó benzineseket, de Marci tudja, mekkora szívás fél évig bontott motorra várni.

Balló Marci2021. szeptember 12.

Te meg 'öccázé BNW-t' hallucinálsz: Chevrolet Lacetti 1.4i 2004 - Teszt

A méltatlanul lenézett, szándékosan félresöpört, a magasélet oltárától pixelhibának tűnő jelentéktelenséggel semmibe vett Daewoo/Chevrolet Lacetti hamarosan emelt fővel lép felnőtt korba, hogy végül oldtimeres ígéretek és rajongók hiányában dobja vállára nyolcvanas évekből örökölt pisztáciazöld zakóját és távozzon a számára savanyúuborkás-vödörrel kitámasztott hátsó kijáraton. Jogos, vagy csupán presztízsvágyból elkövetett alulértékelés? Lássuk, mit tud felmutatni a félmillió forintos árkategória versenyzője!

Oldalak