2019. december 27. | 07:44

A stuttgartiakkal kapcsolatos hírek mellett a MOL közleménye sokkolta a magyar autótulajdonosokat augusztusban.

A Mercedes Renault motorokra válthat

A Daimler leköszönő elnöke szerint az ügyfeleket egyre kevésbé foglalkoztatja, milyen erőforrás dolgozik az autókban, így egyáltalán nem tartotta aggályosnak azt, hogy a Mercedes felvette a kapcsolatot a Reanult-val partneri kapcsolat céljából.

510 lóerővel és összkerék-meghajtással érkezik az új BMW M3

A Frankfurti Autószalonról elkezdtek szállingózni a hírek, többek közöt a bajorok M divíziójának első embere erősített meg néhány izgalmas információt a BMW M3-mal kapcsolatban.

Könnyen lophatók a mai autók!

A What Car? gyűjtése alapján Péter listázta, melyek a legkönnyebben lopható modern, kulcsnélküli rendszerrel felszerelt autók. A kellemetlenségek megeleőzésének lehetőségeiről 6 tippet is találsz a cikkben.

A 10 legjobb autó a 80-as évekből

Ugyancsak Peti tollából származik ez az írás, amelyben olyan négykerekűek kaptak helyet, melyek valódi vezetési élményt nyújtottak.

All-in nélkül is tiéd lehet Korda György sportlimuzinja

Felkerült a Használtautó.hu felületére az egykor Korda György által hajtott 1994-es Honda Legend. A tulajdonos alaposan megkérte a modell árát, később csökkentette is azt.

Itt a Mercedes dízelbotránya!

Mátyás számolt be a hónap közepén kirobbanó botrányról, melynek keretein belül a Daimlert kötelezték súlyos bírság megfizetésére emissziós csalás okán.

Készülődik a MOL, változás lesz a magyar benzinkutakon

A hónap közepén érdekes hír látott napvilágot a magyar kutakon kapható üzemanyag kapcsán. Mint ismert, azóta be is vezették az E10-et, ami az idősebb évjáratú gépjárműtulajdonosokat érintett érzékenyen.

Ezért nincs jövőjük a belső égésű motoroknak

Hat érvet sorakoztatott fel Péter a villanyautók térhódítása mellett, ám három ellenérvet is találsz a cikkben az objektivitás kedvéért.

Legendás riválisok – BMW M5 (E34) vs Mercedes 500E (W124)

Alexander írt egy összehanlító cikket két német vetélytársról, a 90-es évek két csúcsgépéről.

Nyálcsorgatós R33-as egyenesen Japánból

Ádám részletesen írt fotókkal megspékelve Shinichiro Shirasaka Nissan Skyline R33 GTR-jéről, ami nem csak az optikai tuningról szól.