Lendületben a német prémiumok

Az Audi a mellett, hogy a TT 2 évtizedes sikertörténete előtt tiszteleg a limitált kiadású „TT 20 years” modellekkel, Andreas Mindt, a négykarikás gyártó tervezési vezetője nagy bejelentést tett. A következő villanyos autó kompakt lesz, és lehet, hogy már a Genfi Autószalonon is látható lesz a koncepció. A BMW számos információt elhintett az L.A. Autószalonon, ahol bemutatták a Vision iNext tanulmányautót. Mindeközben nyilvánosságra kerültek Mercedes-Benz E300e specifikációi és az ára is.

Gyártósorra kerül a GT-R50 by Italdesign és már az árát is tudni lehet

Sokakban csálódást keltett a hír, mi szerint a Nissan és az Italdesign közös gyermekét, a GT-R50-et nem japánban, hanem olaszországban fogják összeszerelni. Induló ára 310 millió forint lesz, amiért cserébe személyre szabottan készül mind az 50 tervezett jármű.

Autós ajándékot keresel karácsonyra?

Ha még nem tudod, mit vegyél benzingőz imádó szerettednek, rokonodnak, ismerősödnek, nézz körül az Alapjárat boltjában! A Facebookon megtekintheted az elérhető termékeket, amik között található Alapjáratos pólók és bögrék mellett kulcs formájú pendrive is. Ha megtetszik valamelyik Alapjáratos cucc, e-mailben vagy Facebook üzenet formájában jelezheted vásárlási szándékodat!

Alapjárat bolt

Már európai vásárlók is megrendelhetik a Tesla népautóját

Európába is megérkezik a népautónak szánt Tesla Model 3. Úgy tűnik tehát, mégsem fellegzik be a Teslának, amit bizonyít, hogy naponta 1000 Model 3 gördül le a Tesla kaliforniai üzeméből. Spanyolországban, Svédországban, Hollandiában és Franciaországban  a Long Range kivitel 53 500 és 58 000 euró között lesz kapható.

Tesla Model 3 felülnézetből

Nem igazán tudsz belekötni: Isuzu D-MAX (2018) – Teszt + Videó!

Stábunk tesztelt egy valódi célszerszámot az Isuzu D-Max személyében. Inkább lehet rá munkaeszközként tekinteni, mint flancos pickupként, cserébe viszont őszinte termék. A ráncfelvarrással érkezett 1.9 literes dízelmotor gazdaságos üzemeltetést kínál.

Isuzu d-max teszt

További érdekes cikkek az elmúlt hétről: