2020. december 30. | 07:37

A negatív töltetű hírek mellett mi igyekeztünk a szórakozásnak is helyet adni az ősz utolsó hónapja során.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 novemberéből!

Kijárási korlátozás: milyen esetben ülhetek autóba este 8 és reggel 5 között?

A kijárási korlátozást azóta meghosszabbították, ám még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, az autósokra ez a rendelet nem vonatkozik. Nekik szól ez a cikk.
 
8 elérhető árú autó friss jogsisoknak kicsit más szempontok alapján

Kezdő autóvezető vagy? Akkor valószínű, hogy olcsón fenntartható autóban gondolkodsz. Van azonban egy rendkívül fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned, mielőtt elszórod a pénzed.
 
A Fiat Ducato mindent belead, hogy elérje a maximális sebességét - VIDEÓ

Rengeteg különböző autóról készült már POV felvétel, ahogy a német autópályán eléri a maximális sebességét. A szóban forgó Fiat Ducato azonban nem tartozik azon járművek közé, amelyekről számítana az ember egy ilyen mozgóképsorra.
 
Extrém hidegben induló keleti autókról készült videós összeállítás

Magyarországot egyelőre elkerüli az extrém hideg, ám Szibériában másképpen alakulnak a dolgok: röpködnek a minuszok. Így volt ez régen és így volt ez tavaly is. Hogyan lehet ilyen körülmények között beindítani egy autót? Nos, az oroszok ezt (is) megoldják.
 
Így keni el a V8-as tuningolt Niva egy Audi RS6 száját - VIDEÓ

Ezek az összehasonlítások nem feltétlenül sportszerűek, mégis rendkívül népszerűek. A spéci Lada győzelme azonban így is megér egy klikket.
 
Meghalt Diego Maradona, mesés autóival emlékezünk rá

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a világ valaha volt egyik legtechnikásabb labdarúgója. Mint sok híres és gazdag futballista, ő is imádta az autókat. Kollekciójával emlékeztünk rá.
 
Így áll két kerékre egy 1800 lóerős Lamborghini Huracan – VIDEÓ

Az AMS Performance készítette a szóban forgó Huracánt. A sportkocsi pár brutális turbófeltöltőnek és néhány egyéb módosításnak köszönhetően 1800 lóerős teljesítményre tett szert.

Milyen célra használhatom a fedélzeti kamerát?

Jogszerű-e a dashcam használata? E kérdés sokakban felvetődött már, erre az összetett problémára kerestük a választ a das.hu szakértőjének bevonásával.

10 dolog, amit Mike Tyson autós gyűjteményéről tudni érdemes

Tyson visszatért a ringbe, ennek apropóján össze is gyűjtöttük, milyen autókat hajtott egykoron az 54 éves boxlegenda. Kalandos élete során a legtöbb járgánytól megválni kényszerült, de sajnálni azért így sem kell.
 
A ködben való biztonságos vezetés aranyszabályai

A párával viszonylag könnyű megbirkózni, ám a köd már egy jóval rafináltabb ellenfél. A témában van egy remek videó, amely rendkívül hasznos tanácsokkal lát el a témában.