Beköszöntött a tél

Beköszöntött a tél. Már jó pár napja fagyosak a reggelek, így nem érdemes tovább halogatni a téligumira váltást annak, aki még nem tette. A nagy téligumi teszt segíthet a választásban.

Már kaphatók a jövő évi pályamatricák, az éves országos és megyei matricákat december 1-jétől lehet elővásárolni. Akár SMS-ben vagy applikáció segítségével is hozzá lehet jutni, sőt, ajándékba is lehet vásárolni pályamatricát.

E-matrica vásárlás autópályamatrica

2 BMW-t és 1 Mazdát is teszteltünk a héten

Egy gyors teszt erejéig szerkesztőségünknél járt egy BMW 220d, amely az egyik legmegosztóbb modell a bajorok termékpalettáján. Egy BMW E92 M3 tulajdonosa pedig maga mesél az autó birtoklásával járó élmények mellett a kihívásokról, melyet az Alapjárat YouTube csatornáján tekinthetsz meg.

BMW E92 M3 - Alapjárat

Ha nem vagy éppen BMW fanatikus, akkor a Mazda CX-3 2018 tesztet ajánlom figyelmedbe, melyből kiderül, miért olyan sikeres a felfrissült modell a kis szabadidő-autók piacán.

Közeleg a Formula E és a W Series nyitánya

Bár a különféle versenysorozatok többségének vége, a Formula E új évada éppen december közepén kezdődik Szaúd Arábiában. A sorozat Amerika északi és déli felére is ellátogat, s lesz számos európai futam is. A 13 futamból álló versenynaptár mellett a szabályváltozásokról is olvashatsz az Alapjárat weboldalán.

Bár a W Series, azaz a nők számára kiírt formula autós sorozat csak jövő tavasszal startol, már most vannak érdekes fejlemények. A 18 induló versenyző személye ugyan még nem ismert, a szűkített listára azonban felkerült a listára két érdekes név is: Carmen Jorda, aki korábban a Renault F1-es csapatánál volt tesztpilóta, valamint Keszthelyi Vivien is ott van az esélyesek között.

Keszthelyi Vivien

További érdekes cikkek az elmúlt hétről: